{
Archive
}

Maisdoolhof open

Vanaf augustus heeft Almere een nieuwe attractie: Het Maisdoolhof. De openingsdatum is op 13 augustus 2015.

Van een groot maisveld in Nobelhorst (Almere-Hout) is een spannend doolhof gemaakt. Wie naar binnen gaat is wel even zoet. Het doel van dit doolhof? Het vinden van de vlag! Leuk om de combineren met een bezoek aan Smullen & Spelen!

OPENINGSDATUM 13 AUGUSTUS 2015

Smullen & Spelen op nationale televisie!

Voor de promotiecampagne Het kan in Almere is Smullen & Spelen in Nobelhorst benaderd om mee te werken aan een landelijke TV commercial. Zie hier het resultaat:

Speeltoestellen voor archeologische speelplaats in Nobelhorst

Dennis Schutte en Claudia Meurs werken aan de realisatie van een nieuw pannenkoekenrestaurant in Nobelhorst in Almere Hout Noord. Het restaurant krijgt een bijzondere toegevoegde waarde namelijk een archeologische vind- en speelplaats waar ook educatieve programma’s voor kinderen georganiseerd kunnen worden. De aspecten `leren’ en `spelen’ worden zo gecombineerd door de aanwezigheid van de naastgelegen archeologische vindplaats.

Fondspartner Harry Platte van Ymere: “Het creëren van een plek in Almere waar gezinnen en klassen naar toe kunnen om op speelse wijze een stuk geschiedenis van Almere mee te krijgen is fantastisch. Als Almere Fonds steunen wij dit project met een donatie ten behoeve van de speeltoestellen op het terrein zoals wilgenhutten, speelstammen, een vuurplaats en bankjes. Een uniek project van ondernemende Almeerders die met hun project een echte toegevoegde waarde leveren aan Almere in sociale, educatieve en maatschappelijke zin.”

Bron: Het Almere Fonds