{
Wensjes Almere en Smullen en Spelen
}

Wensjes Almere en Smullen en Spelen

Voor 25 Almeerse kinderen begon de schoolvakantie dit jaar heel goed. Op 18 juli sloegen de Stichting Wensjes Almere en het Pannenkoekhuis Smullen & Spelen in Nobelhorst de handen ineen om deze kinderen geheel belangeloos een geweldige middag aan te bieden.

Het begon met een bustocht vanuit de vestiging van de Stichting aan de E.F. van de Banweg in Almere-Buiten naar het Pannenkoekenhuis aan de Enrico Fermistraat in Almere-Nobelhorst. Daar werden heerlijke pannenkoeken voor hen gebakken die zij zelf naar eigen smaak mochten versieren. Ook bood Smullen & Spelen nog een mooie voorstelling van de goochelaar Jaron aan. Tenslotte genoten de jonge gasten van het spelen in de avontuurlijke speeltuin met archeologische vind-en-speelplaats, alsmede van het knuffelen met de schapen in de dierenweide.

Dit initiatief past volledig in de uitgangspunten van zowel de Wensjes Almere, als Smullen & Spelen die beide de liefde voor kinderen hoog in het vaandel hebben staan en er alles aan doen om hen te laten genieten.

Comments are closed.